top of page
opt_Permanente_make-up_wenkbrowen.jpeg

PMU Wenkbrauwen

Hairstroke, Ombré, Shadow techniek

MOOIE WENKBRAUWEN

Met PMU voor wenkbrauwen kunnen we de wenkbrauwen op een mooie wijze weer breder, strakker, donkerder en voller maken. Mensen die ervaren, dat ze na jarenlang geëpileerd te hebben, en geen haartjes meer over hebben zich weer goed te laten voelen door PMU te laten zetten.


Er zijn ook genoeg mensen die het lastig vinden om hun wenkbrauwen gelijk te tekenen en zullen de PMU voor wenkbrauwen als erg prettig ervaren. Denk eraan dat je pas 2 weken na het zetten van botox je wenkbrauwen kan laten doen, en visa versa.

Wat zijn de voordelen?

· Voor elke huidtype een geschikte techniek

· Zeer goed toe te passen

· Geen beschadiging van de huid

· Geen uitgelopen wenkbrauwen door zwemmen, sauna, zonnen of sporten

· Vollere wenkbrauwen

· Meer mimiek in het gezicht

· Sprekende ogen

Eyebrow Treatment
permanente make-up wenkbrauwen behandeling_1_opt.jpg

DE VERSCHILLENDE TECHNIEKEN:

o   Hairstroke techniek:

Met een PMU apparaat wordt op een subtiele wijze de wenkbrauw gepigmenteerd. Er worden fijne haartjes tussen de eigen haartjes gezet om een zo natuurlijk mogelijk volle wenkbrauw te creëren.

o   Ombré techniek:

Ombré wenkbrauwen is op dit moment de nieuwste trend op het gebied van PMU voor wenkbrauwen. De aanzet van de wenkbrauwen is lichter in geschaduwd met naar de punten toe donkerder. Je krijgt hierdoor een mooie overloop heeft maar ook heel zacht en natuurlijk. Met deze techniek lijkt het alsof je je wenkbrauwen met wenkbrauwpoeder hebt ingekleurd.  De onderlijn van de wenkbrauw zal heel mooi strak aangezet worden.

o   Schaduw techniek:

Deze techniek is heel mooi voor de oudere dames. Om zachtheid in het gezicht te houden, maar wel aanwezige mimiek door wenkbrauwen die weer zichtbaar zijn. Er zullen zachte kleuren gebruikt worden en de onder- en bovenlijn van de wenkbrauw zal heel poederig zijn.

Do’s en dont’s bij een PMU wenkbrauwen:

· 14 dagen tussen de botox behandeling en PMU wenkbrauw behandeling 

· Geen koffie drinken op de dag van de behandeling

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

wenkbrauwen_spmu_3.jpg
wenkbrauwen_spmu_n2.jpg

ONZE GELUKKIGE KLANTEN

lijntje_spmu_3.jpg
wenkbrow_omre_opt_3.jpeg
Semi permanente make-up
wenkbrow_pmu_eyeliner_opt_4.jpeg
wenkbrow_pmu_opt_2.jpeg
wenkbrow_lippen_pmu_opt_6.jpeg
wenkbrow_pmu_opt_5.jpeg
Semi permanente make-up
wenkbrow_pmu_opt_7.jpeg
optimizer_404A0941_90.jpg

OVER TARIEVEN

Wij willen onze cliënten blij maken. Het concept waar we achter staan heet dan ook ’beste prijs / kwaliteit verhouding’.

KWALITEIT EN BETROUWBAARHEID

Tevredenheidsgarantie

De oplossing voor drukbezette vrouwen, dames & heren. Wilt u minder tot geen tijd meer te hoeven besteden aan uw persoonlijke verzorging, dan bent u bij mij aan het juiste adres. Ik heb al talloze klanten geholpen zodat zij lekkerder in hun vel zitten en zich zelfverzekerder voelen.​

Ik werk nauw samen met elke klant om exact te begrijpen waar de klant naar op zoek is, zodat de juiste resultaten kunnen worden bereikt.

Neem gerust contact op als je meer wilt weten.

bottom of page