top of page
Salon PMU company.jpg

 Over Ons 

PMU Company biedt een moderne, klinische en privé setting voor al jouw behoeften

MIJN VERHAAL

Sylvia SPMU specialist en Skin expert.jpg

Maak kennis met Sylvia

Ik ben oprichtster en eigenaresse van PMU company.  Ik ben Permanente make-up specialist en Skin Expert.

 

Er is keuze uit een groot aanbod aan schoonheidssalons, veel collega´s halen elkaar of de producten waar ze mee werken naar beneden. Zo wil ik niet werken. Je kiest een salon op basis van gevoel en ervaring.

 

Je leest de recensies op internet, je hoort positieve verhalen van vrienden of de informatie op de website spreekt je aan.

 

Je blijft een klant omdat ik je het juiste advies en de daarbij behorende behandeling heb gegeven, maar het allerbelangrijkste is dat je samen een klik hebt en mij vertrouwt. Uiteindelijk zijn dat de beste ambassadeurs van je salon.

Ik werk volgens de allernieuwste methoden en technieken op het gebied van semi permanente make-up. Een vorm van make-up die op heel veel gebieden het verschil kan maken. Dat weet ik als geen ander. 

​In mei 2017 kreeg ik te maken met borstkanker. Door chemotherapie verloor ik mijn haar, wimpers en wenkbrauwen. Daarmee verloor ik ook de uitdrukking in mijn gezicht en mijn zelfvertrouwen. Ik was toen erg blij dat er semi permanente make-up bestond. Hierdoor kreeg ik mijn wenkbrauwen weer terug waardoor ik nu als geen ander weet hoe belangrijk het is om je fijn en zelfverzekerd te voelen. 

Na mijn ziekte heb ik mijzelf beloofd alleen nog maar dingen te doen waar ik mij goed bij voel, ik wilde daarom niet meer terug in mijn baan als financieel medewerker. Wat ik wel fijn vond was het werken met mijn handen en uiterlijke verzorging. Ook vind ik het heerlijk om met mensen te werken, daarom besloot ik mijn passie te volgen en begon ik mijn eigen salon. 

Op de eerste dag werd mij alles duidelijk… Dit vak is voor mij weggelegd! Mijn lerares vond mij een natuurtalent en het mooiste compliment dat u mij kunt geven is dan ook dat u een goed gevoel heeft en dat u het een mooi resultaat vindt. 

Ik wil mijn klanten bewust maken van de mogelijkheden om je huid zolang mogelijk strak en elastisch te houden. En dat permanente make-up een manier is om er blijvend verzorgd uit te zien. Ik wil ze in laten zien dat ze zelf ook belangrijk zijn.

Bij mij in de salon staat naast kwaliteit een persoonlijke en warme sfeer voorop. Ik adviseer, behandel en luister waardoor ik de afgelopen vijf jaar een ruim klantenbestand aan trouwe klanten heb opgebouwd. In de toekomst wil ik ook graag andere startende schoonheidsspecialisten opleiden, zodat ook zij de kans krijgen om te groeien. 


Ik heb mij bedrijf opgericht met maar een doel: permanente make-up behandelingen effectief en veilig maken voor iedereen. Al mijn behandelingen en producten zijn medisch verantwoord en ik ga ervoor om de verwachtingen van mijn klanten te begrijpen en te overstijgen. Klaar om een mooie samenwerking aan te gaan?

  • Facebook
  • Instagram

KWALITEIT EN BETROUWBAARHEID

Het bewaken en verbeteren van alle vormen van kwaliteit binnen PMU Company is een continue proces. 

Diploma's en certificaten

opt_Onika certificaat_pmu_permanente make-up_cat eyes shading.jpeg

WAT KLANTEN ZEGGEN

PERMANENTE MAKE-UP 

Wij werken samen met professionals

Sylvia is succesvol afgestudeerd aan de exclusieve onderwijsinstelling voor permanente make-up specialisten "Evgenia Professional".

Het doel is om de PMU Company naar een hoger niveau te tillen.

Wil ook jij weer een huid die straalt? Of wenkbrauwen die meer expressie geven? Wil je nooit meer dat je eyeliner uitloopt? Wacht dan niet langer en boek nu een afspraak!

certificate_sylvia
Semi permanente make-up en huidverbetering

OVER TARIEVEN

Wij willen onze cliënten blij maken. Het concept waar we achter staan heet dan ook ’beste prijs / kwaliteit verhouding’.

ONZE FOCUS

Kwaliteit en Betrouwbaarheid

Goedkoop = duurkoop...zo cliché maar zo waar...jpg

We hanteren professionele standaarden.

 

Op deze wijze garanderen wij de hoogst mogelijke kwalitatieve dienstverlening en behandeling voor de klant.

We hanteren professionale standaarden daarom werken wij alleen met de beste producten.

PMU company heeft een GGD vergunning. Dit betekend dat de beautysalon heeft voldaan aan een strenge inspectie.

 

Tijdens zo’n inspectie wordt er gecontroleerd of er volgens de richtlijnen van de GGD en LCHV (landelijk centrum voor hygiëne en veiligheid) wordt gewerkt.

Liever eerst een kop koffie en vrijblijvend advies? Neem contact op! 

bottom of page