top of page
Permanent Eyelash Makeup

SPMU OGEN

Deepliner, Classic, Schaduw techniek

MOOIE OGEN

Sta je elke ochtend te stuntelen voor de spiegel om de perfecte eyeliner te creëren, maar lukt het niet! Heb je een leesbril nodig om een eyeliner te zetten, wat geen optie is! Wil je tijd besparen in de ochtend dan is SPMU eyeliner voor jou de oplossing.


Het voordeel van een eyeliner is dat hij optisch diepte aan de ogen. Het lijkt alsof je langere en vollere wimpers hebt. En je ogen lijken groter. Vergeet ook niet dat je de kleur van je ogen ook mooier wordt en intenser van kleur.

Nog meer redenen om een eyeliner te laten zetten:

· Heb je allergie of gevoelige ogen voor make-up

· Je wilt niet dat het uitloopt (geldt voor elke SPMU behandeling)

· Je hebt geen wimpers meer door een aandoening

· Je ziet het niet meer goed doordat je een leesbril draagt

Closed Eye
permanent_make-up_eye_pmu_ogen_opt.jpg

DE VERSCHILLENDE TECHNIEKEN

o   Deepliner:

Deze eyeliner wordt toegepast in de wimperrand van de ogen. De uitkomst van deze eyeliner is dat de ogen optisch diepte te geven en het voller lijken van de wimpers. Is perfect voor mensen die niet veel make-up dragen en een natuurlijke look willen. De dikte van de deepliner en eventueel een fijne wing is bespreekbaar.

o   Eyeliner (classic eyeliner):

Dit is een vollere eyeliner en heeft een wing. Het wordt ook wel design eyeliner genoemd. Deze eyeliner wordt toegepast bij mensen die een make-up look willen. Doordat het op het bovenste ooglid wordt aangebracht en door de wing krijg je een liftend effect van het oog. Hierdoor lijkt je oog groter.

o   Schaduw eyeliner:

Met een schaduw eyeliner creëer je zachtheid en daarnaast heb je toch een make-up look. De bovenkant van de eyeliner wordt gezet met een schaduweffect. Door deze eyeliner krijg je een natuurlijke look.

 

Do’s en dont’s bij een SPMU eyeliner:

o Tijdens de behandeling en 24 uur na de behandeling geen lenzen dragen

o 14 dagen voor en na de behandeling geen wimperserum gebruiken

o Geen koffie drinken op de dag van de behandeling

Voor het eerste consult zal een medisch voorgeschiedenisformulier worden ingevuld om te bepalen of u in aanmerking komt voor Semi permanente make-up.

Sommige van de bovengenoemde redenen betekenen niet automatisch dat u deze procedures niet kunt ondergaan.

Voor sommige medische aandoeningen is alleen een verklaring van uw huisarts of specialist nodig waarin u toestemming geeft voor de procedure.

Bij andere risicovolle aandoeningen kan het nodig zijn dat de cliënt een verklaring van afwijzing van aansprakelijkheid ondertekent als hij of zij de procedure toch wil ondergaan.

ONZE GELUKKIGE KLANTEN

eyeliner_pmu_opt_3.jpeg
eyeliner_pmu_opt_4.jpeg
Semi permanente make-up
eyeliner_pmu_opt_5.jpeg
Semi permanente make-up
eyeliner_pmu_opt_1.jpeg
optimizer_404A0941_90.jpg

OVER TARIEVEN

Wij willen onze cliënten blij maken. Het concept waar we achter staan heet dan ook ’beste prijs / kwaliteit verhouding’.

ONZE FOCUS

GGD VERGUNNING

Als je SPMU (semi permanente make-up) laat zetten, dan wil je natuurlijk wel dat het hygiënisch en veilig gebeurt. Wanneer dit niet hygiënisch en veilig gedaan wordt kun je infecties en ziekten oplopen zoals hepatitis.

PMU company heeft een GGD vergunning. Dit betekend dat de beautysalon heeft voldaan aan een strenge inspectie.

 

Tijdens zo’n inspectie wordt er gecontroleerd of er volgens de richtlijnen van de GGD en LCHV (landelijk centrum voor hygiëne en veiligheid) wordt gewerkt.

Semi permanente make-up, alleen met vergunning!


Alleen beautysalons met een vergunning mogen permanente make-up zetten, zonder vergunning is dit verboden.

Salons met een vergunning staan landelijk geregistreerd!

KWALITEIT EN BETROUWBAARHEID

Tevredenheidsgarantie

De oplossing voor drukbezette vrouwen, dames & heren. Wilt u minder tot geen tijd meer te hoeven besteden aan uw persoonlijke verzorging, dan bent u bij mij aan het juiste adres. Ik heb al talloze klanten geholpen zodat zij lekkerder in hun vel zitten en zich zelfverzekerder voelen.​

Ik werk nauw samen met elke klant om exact te begrijpen waar de klant naar op zoek is, zodat de juiste resultaten kunnen worden bereikt.

Neem gerust contact op als je meer wilt weten.

bottom of page