Permanente make-up eyeliner

Oogleden en wimpers laten de ogen spreken. Met permanente make-up kan met behulp van een strakke lijn het aanzicht en de uitstraling van de ogen worden aangepast en verfraaid. Bij de eyeliners wordt in een strakke lijn tussen de wimperhaartjes gepigmenteerd, wat een natuurlijke en volle oogopslag geeft. Zo kunnen ook te grote of te kleine ogen optisch in de juiste proporties worden gebracht.

Altijd sprekende ogen, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over een uitgelopen oogpotlood of eyeliner. 

 

Hoe wordt het pigment in de huid gebracht: Dit gebeurt doormiddel van een PMU apparaat, die eruit ziet als een tattoo apparaat met een naald module die flinterdun is. De behandeling bestaat uit 2 behandelingen. Tussen de twee behandelingen zit 4 tot 6 weken. Gemiddeld blijft de eyeliner 1 jaar mooi zitten, ik zie je dan ook graag na ongeveer 1 jaar weer terug voor een touch-up (opfrissen) van je reeds geplaatste permanente make-up.

Er is veel mogelijk, alles in overleg en alles aangepast aan uw wensen en uw gezicht. 

HET IS BELANGRIJK DAT DEGENE DIE EEN WIMPERSERUM GEBRUIKEN 2 WEKEN VOOR DE BEHANDELINGEN HIERMEE STOPPEN.  ANDERS WIL HET PIGMENT NIET GOED PAKKEN IN DE HUID. OOK DE DAMES DIE WIMPEREXTENSIONS HEBBEN, GRAAG ZONDER KOMEN. GEEN LENZEN DRAGEN TIJDENS DE BEHANDELING, EN MET BRIL NAAR HUIS. WANNEER ONGESTELD GRAAG BEHANDELING VERPLAATSEN. EN GEEN MAKE-UP REINIGER OP BASIS VAN OLIE 4 DAGEN VAN TE VOREN GEBRUIKEN.

1. Infralash / deepliner (zonder wing):

Subtiel lijntje alleen in de wimperrand, dit lijntje zie je niet direct wanneer de ogen geopend zijn (ook voor de heren). Het geeft meer expressie aan je ogen. En je krijgt er een vollere wimperrand van. Je wimpers lijken optisch langer en voller. Voor een altijd opgemaakt effect.

2. Designer eyeliner (met wing of zonder):

Normale eyeliner voor zowel boven als onder, deze eyeliner komt net boven de wimpers uit dus met geopende ogen zie je deze eyeliner zitten. Deze eyeliner kan nog steeds naturel zijn en is meer aanwezig dan een infralash maar minder aanwezig dan een advanced eyeliner (een designer eyeliner is wat de meeste dames kiezen).

 

3. Advanced eyeliner (met wing of zonder):

Deze eyeliner is een bredere eyeliner dan een designer eyeliner of een eyeliner met een wing voor een meer expressieve blik.

4. Shadow eyeliner :

De eyeliner is uitgeschaduwd, dus het is geen strakke lijn. Deze vorm van permanente eyeliner is voor degene die een zachtere uitdrukking willen.

©PMU company. Locatie Baarn en Naarden. All Rights Reserved. Sinds 01-11-2018